Nagrađene odlične učenice i svjetski prvak

     Danas je održana svečana sjednica Vijeća u Vinici, prilikom koje su uručene i jednokratne nagrade najboljim učenicama srednje škole, Ani Zorko, Ivani Brodar i Martini Ciglar, te svjetskom prvaku u preciznoj vožnji autobusom, Marijanu Levaniću.
                                                                                      
     U prisustvu vijećnika, dobitnika nagrada i njihovih obitelji, načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac održao je govor u kojem je pohvalio trud tri nagrađene srednjoškolke, te im poželio uspjeh u njihovom daljnjem školovanju. Naime, dvije nagrađene srednjoškolke sada su već brucošice na fakultetima. Čestitajući im, rekao je i također da nikad ne zaborave Vinicu, te da se na nju i sjete ako žive i vrlo daleko od nje. Također je izrazio nadu da će nagrade iz godine u godinu rasti, sukladno s mogućnostima koje proizlaze iz veličine općinskog proračuna. Podsjetimo, svaka od učenica je dobila 3.000 kn te monografiju Općine.
 
 
Dodjela nagrade Ani Zorko
 
Dodjela nagrade Ivani Brodar
 
Dodjela nagrade Martini Ciglar 
 
    Nakon uručenja nagrada učenicama, načelnik se osvrnuo i na izrazit potez viničkog vozača autobusa, Marijana Levanića, koji je u vrlo oštroj međunarodnoj konkurenciji vozača iz cijelog svijeta uspio osvojiti prvo mjesto na 24. Svjetskom prvenstvu profesionalnih vozača održanom u Varaždinu. Levaniću su poklonjene monografija Općine te slika sv. Ivana Nepomuka, uz želju da ga njegov blagoslov prati u tom teškom i odgovornom poslu.
 
Dodjela nagrade Marijanu Levaniću
 
   Nakon uručenja nagrada, načelnik se s dobitnicima nagrada uputio na domjenak, a Vijeće je nastavilo sa svojim regularnim radom.
 
   Koristimo ovu priliku da također uputimo čestitke dobitnicima nagrada, te im poželimo i daljnje uspjehe u njihovom radu.

Kristijan Prikratki, 21.09.2004, 22:09 | Broj pogleda: 1793 | Komentari: 0 | Dodaj komentar