DVD Vinica

          Pod vodstvom predsjednika Josipa Bolteka, viničko Dobrovoljno vatrogasno društvo bilježi napredak za napretkom. Nakon što je modernizirano s novim automobilom za intervencije prije nekoliko godina (solidarnošću građana i društva), novim uniformama za ulazak u požar, te novim kombijem ove godine (donacija Općine), nakon što je zahvaljujući donacijama g. Stjepana Kovačića postavljena rasvjeta, a zahvaljujući članovima društva, te ponajprije angažmanom predsjednika Bolteka modernizirana sala vatrogasnog doma, Društvo i dalje osuvremenjuje dom i opremu.
          Zahvaljujući zajedničkoj suradnji Moto-kluba Bombelles i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vinica, na motorijadi održanoj između 16. i 18. srpnja prikupljena su znatna sredstva koja su omogućila postavljanje automatskih kliznih vratiju na ulaz u garažu gdje su pospremljena 2 interventna automobila. Unutar garaže obavljena je sanacija prostora, tako da je sada bez ikakvih problema i opasnosti moguće pospremiti oba kamiona.

          Također je, donacijama g. Stjepana Kovačića, modernizirana i kuhinja u domu, gdje su postavljene profesionalne peći, kotlovi te profesionalna perilica suđa, što će znatno olakšati poslove prilikom održavanja manifestacija, fešti i svadbi.
          Prema riječima predsjednika Društva, potrebna je još sanacija same garaže, gdje će se postaviti keramičke pločice i rasvjeta, te sanacija vatrogasnog tornja, gdje je već nabavljen materijal za sanaciju stubišta.
          Također je potrebno spomenuti da je u domu postavljen automatski sustav dizanja uzbuna, čime je vrijeme intervencije skraćeno.
          Web-tim Vinica.hr koristi ovu priliku da uputi čestitke članovima postrojbe i društva, u nadi da će se svi planovi ostvariti.

Kristijan Prikratki, 08.09.2004, 19:48 | Broj pogleda: 2168 | Komentari: 0 | Dodaj komentar